Har du brug for hjælp? Ring til 5354 0073

En virksomhed med mange års erfaring

Alt udstyr er baseret på egne erfaringer

Om Hestagallery

Når du handler hos Hestagallery, får du en høj personlig service. Vi rådgiver gerne, og du har altid returret. Hos Hestagallery ønsker vi at sælge rideudstyr, beklædning og hestepleje af en god kvalitet. Derfor tester vi jævnligt vore produkter.

Vi henvender os til bredden af ridesporten og lægger vægt på at give vores kunder en god vare til prisen. Derfor finder du også altid gode tilbud på rideudstyr hos Hestagallery.

Hestagallery er drevet og ejet af Luther Gudmundsson. Luther er født og opvokset på Island og har arbejdet med heste og hestemennesker det meste af sit liv med alt fra tilridning af heste både på Island og i Europa til undervisning af ryttere på alle niveauer, konkurrenceridning, træning og fremvisning af avlsheste osv.

Det har skabt en stor forståelse for rideudstyr og brugen af dette samt de individuelle behov for den enkelte hest og rytter.

De mærker, vi sælger, er for det meste varer, vi kender og har erfaring med. Det gælder bid, sadler, plejemidler osv. Vi går meget op i kvaliteten og brugbarheden af de varer, vi sælger.

Vi arbejder med heste hver dag, så vi forstår vigtigheden af funktionelt og holdbart rideudstyr og tøj.

Luther underviser også en del og bruger sine erfaringer til at udvikle bl.a. bid og andet udstyr, der kan hjælpe med, at vores ridning bliver harmonisk og hestevenlig.

Besøg butikken
Hestagallery
Næstvedvej 315
4760 Vordingborg

Mandag - Fredag:
Kl.11:00-13:00 & 16:00-18:30

Lørdag - Søndag:
Kl.11:00-16:00

Kontakt os

Hestagallery
Tlf: +45 5354 0073
Email: info@hestagallery.com

CVR: 36147601
© Copyright 2017 Hestagallery. All Rights Reserved.