www.hestagallery.com er ejet af

Arnarholl
Næstvedvej 315
4760 Vordingborg

Mobil nummer: 5354 0073
luthergudm@gmail.com
CVR: 36147601
Etableringsår: 2014

Bankforbindelse:
Lollands Bank Vordingborg
Reg. 6220 Konto 61 67 280

Betaling
Du har mulighed for at betale via ePay med Dankort, Visa, Mastercard, JCB og Maestro. Betaling bliver først trukket på din konto, når varen afsendes.

Viabill

Ved spørgsmål vedrørende Viabill henvises FAQ: https://viabill.dk/forbruger/faq

Viabill kan kontaktes på support@viabill.com eller tlf. 88 826 826 (Tryk 1)

Priser
Alle priser er i Danske kroner (DKK) og inkl. 25 % moms, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

Salg generelt
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

Levering
Hestagallery sender på alle hverdage med GLS til levering til pakkeshop indenfor 1-2 dage. Hestagallery er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos GLS. Fragt på DKK 50,- tillægges alle ordrer under DKK 500,00.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til luthergudm@gmail.com I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage, efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
 Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering hos dig, til den er modtaget retur hos os.

Ved ønske om at bytte til anden størrelse, farve eller anden varer fremsender Hestagallery gerne ny vare. Fragt for anden fremsendelse betales af kunden.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, herunder sadler som er bestilt hjem til dig som kunde efter dine anvisninger.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Har du taget varen i brug, må du forvente at vi modregner skønnet værdiforringelse ved tilbagebetalingen, værdiforringelsen vurderes fra gang til gang. Produkter som sadler og dækner tages i brug når de lægges på hesten.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling ved en bankoverførsel, medmindre der udtrykkeligt er aftalt noget andet

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Arnarholl
Næstvedvej 315
4760 Vordingborg

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes oplyser navn og kontonummer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler på www.hestagallery.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid”, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder, efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Tilbagesendte varer, som ikke indeholder fejl
Ved kundens returnering af defekte eller forkerte varer til Hestagallery, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden ikke kan konstateres, vil blive returneret.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige (=Post Danmarks listepriser) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Arnarholl
Næstvedvej 315
4760 Vordingborg

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn,
 Adresse,
 Telefonnummer og
 E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger alene med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Hestagallery og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for Hestagallery har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til Hestagallery videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Hestagallery har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Hestagallery via e-mail
luthergudm@gmail.com

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Hestagallery på mail luthergudm@gmail.com Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Er du i tvivl?
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Hestagallery, at du retter henvendelse til luthergudm@gmail.com