Om os

Velkommen til Hestagallery.com

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores hjemmeside. Hos Hestagallery er vi altid klar til hjælp og sparing, så du får det helt rigtige.

Hvem er vi?

Hestagallery er drevet og ejet af Luther Gudmundsson. Luther er født og opvokset på Island og har arbejdet med heste og hestemennesker det meste af sit liv. Han har arbejdet med alt fra tilridning af heste både på Island og i Europa, til undervisning af ryttere på alle niveauer, konkurrenceridning, kåringer, træning og fremvisning af avlsheste og meget mere.

Hvad kan vi tilbyde?

Hos Hestagallery vil vi gerne yde den højeste service. Vi er altid klar til at rådgive, så du finder det helt rigtige produkt til dig og din hest. Med mange års erfaring har det givet os viden om hvilke produkter der er bedst, og på den måde udvælger vi vores produkter. Igennem vores egen ridning tester vi jævnligt produkter, så vi sikrer os, at vi sælger det bedste rideudstyr, beklædning og hestepleje. For du skal have det bedste!

Hos Hestagallery udvikler vi også vores egne produkter, så ridningen kan blive harmonisk og hestevenlig. Derudover arbejder vi med heste hver dag, så vi kender vigtigheden i funktionelt og holdbart rideudstyr og tøj.

Tak fordi du besøgte Hestagallery.com

Vi håber du har fundet det du manglede på vores hjemmeside, ellers er du altid velkommen til at komme tilbage eller besøge vores fysiske butik i Vordingborg.

For at vi hele tiden kan være i udvikling, så vil vi meget gerne høre ris og ros eller ønsker, så vi kan hjælpe med at finde det rigtige udstyr til hest og rytter.